• -€ 140,00

Alpwater Anti-Kalkaanslag Waterontharder

€ 279,99
€ 139,99 € 140,00 korting
Inclusief belasting

De meeste duurzame oplossing tegen kalkaanslag. De Alpwater maakt gebruik van een krachtig magnetisch veld in een optimale opstelling. De meest duurzame techniek om kalkaanslag tegen te gaan. Oude kalk verdwijnt binnen circa 8 weken, voorkom tot 85% kalkaanslag!

Aantal

De voordelen op een rij:
✔ 100 dagen niet goed, geld terug garantie!
✔ Gratis verzending
✔ Werkdagen voor 20:00 besteld = morgen in huis
✔ Bekend van TVEllef

De meeste duurzame oplossing tegen kalkaanslag

Hard water is water waar veel calcium en magnesium in zit.  Deze mineralen reageren op elkaar en vormen calciumcarbonaat. Dit is wat wij kalkaanslag nomen. Absoluut niet schadelijk voor uw gezondheid, maar wel voor uw portemonnee. De gevolgen van kalkaanslag kosten u jaarlijks namelijk onnodig veel tijd en geld.

Van eindeloos schoonmaken met dure schoonmaakmiddelen tot kalkafzetting in uw apparatuur met kortere levensduur als gevolg.

Met de aanschaf van een Alpwater waterontharder kunt u dit voorkomen.

Magnetisch veld
De Alpwater maakt gebruik van een krachtig magnetisch veld in een optimale opstelling. De meest duurzame techniek om kalkaanslag tegen te gaan.

Dit magnetische veld zorgt ervoor dat de mineralen Calcium en Magnesium niet meer kristalliseren tot calciumcarbonaat.  Met als resultaat : geen kalkaanslag.

De Alpwater kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. Deze kost eenmalig € 139,- en vereist geen onderhoud. De montage is eenvoudig zelf te doen.

Hoe werkt de Alpwater

Als de mineralen calcium en magnesium zich met elkaar verbinden ontstaan kalkkristallen. De ophoping is wat wij zien als kalkaanslag. Het verbinden wordt door de Alpwater waterontharder voorkomen door de krachtige magnetische velden in de juiste opstelling.

De Alpwater is het resultaat van jarenlang onderzoek naar een optimale opstelling van magneten in een zo compact mogelijke behuizing. Deze is bijna in elke woning of appartement zelf te monteren, zonder de tussenkomst van een loodgieter of specialist.

Het is belangrijk te weten dat de Alpwater het kalk niet uit het water haalt. Het voorkomt simpelweg de vorming hiervan.

Profiteer:

Voorkom tot 85% kalkaanslag
Oude kalk verdwijnt binnen circa 8 weken
Tot 50% minder wasmiddelen nodig
Langere levensduur voor huishoudelijk apparatuur
Besparen op dure anti kalk schoonmaakmiddelen
Zéér eenvoudig zelf te installeren
Milieuvriendelijke duurzame oplossing
100% onderhoudsvrij
10 jaar volledige garantie
Bekijk Alle Voordelen
Bekend van TVEllef

Stop kalkaanslag en bespaar tijd, geld en het milieu


Kalkaanslag op oppervlakten

De grootste ergernis is het vormen van kalkaanslag rondom kranen, badkamertegels en bijvoorbeeld douchewanden. Deze aanslag is lastig weg te poetsen en nieuwe kalk hecht zich eenvoudig aan dit ruwe oppervlak. De aanslag zal dus alleen maar in omvang toenemen.

Het schoonmaken is een lastige klus omdat kalk een gesteente is. Hoe langer je wacht om het te verwijderen, hoe moeilijker de klus zal worden. Kalkaanslag voorkomen is vanzelfsprekend een stuk eenvoudiger. Met de Alpwater scheelt het u uren boenen en een besparing in dure en onnodig milieubelastende schoonmaakmiddelen.

Kalkaanslag en apparatuur

Apparatuur en kalk gaan niet samen. Veel apparatuur gaat door afzetting en ophoping  van kalk sneller kapot. Denk aan uw koffiemachine,  vaatwasser of wasmachine. Ontkalken van deze apparaten is vaak niet genoeg om het probleem te verhelpen.

Kalk is bovendien nadelig voor verwarmingsinstallaties en boilers. De ketel verliest rendement door twee factoren. Aan de ene kant de mindere doorstroming van het water. En aan de andere kant door de isolerende functie die kalk heeft.

De Alpwater zorgt dus dat het rendement en uw apparatuur behouden blijven en voorkomt daarmee onnodige kosten op onderhoud, aanschaf en uw energierekening.

Kalk in het water

Hard water bevat veel calcium en magnesium. Dit is absoluut niet schadelijk uw gezondheid, maar wel voor   apparatuur, leidingen en oppervlakten. Deze mineralen gaan namelijk een reactie aan en vormen calciumcarbonaat, wat wij  kalk noemen.

Kalkafzetting kost u jaarlijks onnodig veel tijd end geld.

Wat doet de Alpwater waterontharder?

De Alpwater maakt gebruikt van krachtige magneten geplaatst onder een optimale  hoek. Dit magnetische veld zorgt ervoor dat de mineralen Calcium en Magnesium niet meer kristalliseren. Hierdoor voorkom je kalkvorming en gaat deze niet meer hechten aan leidingen en oppervlakten. Stop kalkaanslag in de badkamer en keuken en bespaar direct op energieverbruik en de levensduur van uw apparatuur.