Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Indien uw bestelling op voorraad is, zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 24 uur wordt gepost. Wij bevestigen dezelfde dag uw bestelling via een e-mail. Van alle bestellingen wordt 95% met de normale pakketpost verstuurd. Hiervoor maken we gebruik van het netwerk van PostNL. Mocht er niemand thuis zijn, dan wordt het pakket afgegeven bij de buren, bij een PostNL locatie in de buurt of wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden. PostNL laat een briefje achter met een 'niet-thuiscode'. Hiermee kunt u zien waar u het pakket kunt afhalen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Feestdagen

Rond alle feestdagen kan de levering 1 of 2 extra dagen in beslag nemen. Dit omdat de vervoerder de pakketten niet bij ons ophaalt op feestdagen.

Retourneren

Bij klachten of retourzendingen kan de terugzending het gemakkelijkst geschieden via de gekozen bezorgservice, waarbij u gebruik maakt van het meegeleverde retourformulier.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening